Домашна група

  • Date:ное 2013
  • Labeled:
shadow


Това е служение за младежи, които след работен ден могат да се съберат на едно място, да изпият чаша горещ чай, да похапнат домашни бисквити и заедно да се задълбочат в практични Библейски истини. Споделеното време е прекрасна възможност за близко общуване, свободно за задаване на въпроси и получаване на отговори. Също така, това е един добър начин за съвместно духовно израстване.

Дани

1. Помага ми за задълбочаване в Словото
2. Добро време за общуване
3. Приятно прекарване

Милена

1. Научавам нови неща
2. Хубава почерпка с топли кифлички
3. Задълбочено изследване, което ми е необходимо

Гергана

-Научавам важни истини за живота
-Виждам добър пример

Лилия

-На мен ми харесва Общуването

Оля

-Харесва ми Последователното изучаване на книги от библията
-задълбочаване в Словото
-Анализирам себе си, за да знам, какво трябва да променям

Иван

За мен домашната група е, като оазис в пустинята… често от напрегнатото и забързано ежедневие забравям да обръщам внимание на малките, но важни неща в живота. Мога да спра и да се освежа… Мога да видя до къде съм стигнал дали съм се отклонил от целта и колко остава още…
Това, което ми харесва е, че тук се изучава Библията в дълбочина и това ми помага да разбирам и ценя Божието слово повече. След всяка среща си тръгвам с безценно съкровище, което ми помага в ежедневния ми живот… Библията е извор на знания и мъдрост, там намирам отговори на всички свой въпроси. Моят живот придоби смисъл и цел не се страхувам за утрешния ден, но знам, че Бог държи всичко в своята ръка.
  • Няма предстоящи събития

AEC v1.0.4

close
Word of LifeWord of LifeWord of LifeWord of Life