Семинар 2014

Семинар 2014

 


 


DSC01049_111

DSC01049_11


Отзиви от семинара.


Беше много ценно време, наистина! Научих факти за които не съм се замислял и не знаех. Чрез начина по който Дейвид изнасяше лекциите, начина по който преподаваше, видях “цялата картина”. Стихове, пасажи които съм чел толкова пъти, обаче, никога не ги бях свързвал по такъв начин. Благодаря на Бог и на Дейвид за това време. Ще се радвам много, ако отново Дейвид бъде тук за да преподава.
Иван Николов.


Благодаря за ясната последователност от Битие до Откровение, която показва как Бог действа. Това как Бог се проявява не от Деяния до Откровение, а от Битие до Откровение -дава достатъчно основания ,за да Му се доверявам във всичко.
Оля Златова.


За мен този семинар беше полезен. Научих неща, за които съм мислила, че са нещо нормално. Преди мислех, че изцеленията на хора са толкова чести, но разбрах, че те не са. Има хора, които се подиграват с Божието слово и си мислят, че Бог ще изцелява всеки един. Но ако Бог не иска, човек няма да бъде изцелен. Аз вярвам, че Бог е силен да изцелява и днес, но не чрез всеки и много хора се самозалъгват.


Беше полезно. Помага да различаваме нещата, да ги сравняваме със Словото. Не мога да кажа, че моментално се съгласих с всичко, но имам добра насока за по-нататъшно изучаване.


Семинарът беше полезен. Получих стимул да поглеждам по-дълбоко Божието Слово и да го изучавам, понеже Дейв го правеше и беше благословено . Той ни напомни да не се фокусираме върху дарби, а върху Бог. Защото Бог е велик и прави велики неща, но има много християни, с които никога не е ставало чудо и все пак са Божии мъже и жени. Казано с други думи беше полезно.


Получих разбиране за Библейската панорама и как Святият Дух работи през цялата Библия. Видях цялостност на Божие Слово. Получих мир от това изучаване. Разбрах картината на времето и на нещата.
Иван Атанасов.


За мен всичко беше ново. Аз научих истина и съм благодарна за този семинар.
Маги.


Семинарът на Дейв беше изключително провокативен и поучителен, предизвиква много въпроси в съзнанието на човека. Дейв удря направо в целта и е директен – понеже не бива лекомислено да се подхожда към измамните учения, които изопачават Словото. Семинарът е не само критика, но и един много реалистичен поглед върху Стария и Новия завет и как се съотнасят един към друг.
Дани Тодоров.


Word of LifeWord of LifeWord of LifeWord of Life